ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківську підприємець протягом року ґвалтував 14-річну доньку

Йому загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

В Івано-Франківську підприємець протягом року ґвалтував 14-річну доньку
Фото: fr.canoe.ca

У поліцію Івано-Франківській області звернулася мати неповнолітньої, жителька обласного центру, запідозривши, що її чоловік вступає у статеві зносини з їхньою 14-річною донькою. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Про це повідомив журналістам начальник ГУНП в області полковник поліції Віктор Шкутов, пише місцеве видання "Вікна".

"Під час розпочатого кримінального провадження ми провели відповідні негласні слідчі дії і цей факт нами було встановлено і задокументовано. Про родину хочу сказати, що це благополучна сім'я, у шлюбі проживають 15 років, батьки працюють, з відповідним достатком, на профілактичних обліках в правоохоронних органах не перебували, до відповідальності не притягувалися", - розповів на брифінгу голова обласної поліції.

За його словами, зовні це звичайна сім'я, в якій двоє неповнолітніх дітей - хлопчик і дівчинка. За словами потерпілої, ці стосунки тривають близько року. Тілесних ушкоджень батько дитині не завдавав, але морально і психологічно тиснув на дочку. Мати запідозрила недобре через поведінку дочки.

З потерпілою зараз спілкуються психологи. У кримінальному провадженні призначено низку експертиз. Провина підозрюваного підтверджується протоколом огляду місця події, свідченнями потерпілої та свідка.

Підозрюваного затримали за ст. 208 КПК України і він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Йому вже повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Підозрюваному загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, в Сумах екс-депутата підозрюють у розбещенні малолітніх.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram