ГоловнаСуспільствоЖиття

"А сніг паде": добірка книжок для зимового читання

"А сніг паде": добірка книжок для зимового читання

Коли за вікном мороз і заметіль, особливо хочеться вмоститися у зручному кріслі, вкутатися м'яким пледом і взятися за читання. І особливо добре в цей час читаються книжки із зимовою атмосферою, що огортає магією заметів, світляних вогників, вихором сніжинок. У новій добірці від книжкового магазину Top Books ви знайдете варіанти на будь-який смак. Одні подарують святковий настрій і зігріють у морозну погоду. Інші змусять порадіти, що у вашому житті все набагато краще, ніж у героїв сюжету.

Д. Кенфілд, М. Хансен, Е. Ньюмарк. «Курячий бульйон для душі. 101 різдвяна історія»

Збірка оповідань, кожне просякнуте теплом і повертає віру в чудеса навіть геть зраненим душам. Маленькі історії, що увійшли в цю книгу, розповідають про важливість сімейних традицій, подолання труднощів і, звичайно ж, про кохання. Кожна з них повертає читачеві віру в дива і дарує святковий настрій!

Гузель Яхіна. «Зулейха розплющує очі»

Книга про тендітну, але на диво сильну жінку. З перших же рядків занурює в зимову атмосферу. Крижане морозне повітря, січнева завірюха, вкриті сніговою кіркою дахи будинків татарського села. Головна героїня намагається догодити деспотичному чоловікові, прискіпливій свекрухи, а ще - задобрити місцевих духів. Але одного дня життя Зулейхи кардинально змінюється, коли її разом з іншими розкуркуленими відправляють до Сибіру.

Ніл Гейман. «Одд і крижані велетні»

Казка, повна містики і пригод, яка захопить не тільки дитину, а й дорослого. Історія про те, як одного разу зима не змінилася весною і головному герою, маленькому хлопчикові, довелося вирушити в незвичайну подорож, щоб усе виправити. Його очікує непроста сутичка з крижаними гігантами, які прагнуть зруйнувати місто північних богів.

Морін Джонсон, Джон Грін, Лорен Міракл. «Нехай паде сніг»

Ще одна добірка добрих історій, які увібрали в себе чари новорічних свят. Заметіль, застряглі в снігу машини і поїзди, аромат вафель у маленькій забігайлівці і низка дивних подій, які можуть відбутися тільки взимку.

Франк Тільє. «Головоломка»

Покинута психіатрична лікарня в горах, непролазні сніги і таємнича гра, в якій беруть участь мисливці за скарбами. Книга тримає в напруженні з першого до останнього рядка, дивує несподіваними поворотами і непередбачуваним фіналом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram