ГоловнаСуспільствоВійна

Від початку доби бойовики 23 рази порушили перемир'я на Донбасі

Загиблих і поранених серед українських військових немає. 

Від початку доби бойовики 23 рази порушили перемир'я на Донбасі
Фото: Макс Левин

Від початку доби бойовики 23 рази порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Майже в половині випадків сили АТО давали противнику адекватну відповідь. Унаслідок ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець сьогодні не постраждав, повідомляє  прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

Зокрема, на Луганському напрямку противник зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляв позиції сил АТО біля Кримського, а також випустив 4 міни калібру 82 мм. Міномети такого самого калібру були застосовані біля Зайцевого й Луганського на Світлодарській дузі.

На Донецькому напрямку зафіксовано застосування противником піхотного озброєння біля Авдіївки, Пісків, Новоселівки Другої та Мар'їнки.

На Маріупольському напрямку бойовики застосували міномети калібру 120 мм, стрілецьку зброю, гранатомети й озброєння БМП біля Водяного.

Крім того, зі 120 і 82-мм мінометів були обстріляні сили АТО в районі Гнутового, а зі стрілецької зброї та гранатометів - захисники Миколаївки, Березового, Новотроїцького, Старогнатівки і Павлополя.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні АТО поранено одного військового. Усього в суботу бойовики 18 разів порушували режим перемир'я.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram