ГоловнаСуспільствоЖиття

Телефонним терористом, що "мінував" Вишгородську ГЕС, виявилася 60-річна жінка

Тривожні дзвінки вона здійснювала протягом 3-х тижнів з різних столичних таксофонів. 

Телефонним терористом, що "мінував" Вишгородську ГЕС, виявилася 60-річна жінка
Фото: ГУ Нацполиции в Киевской области

У Київській області правоохоронці затримали 60-річну жінку, яка протягом 3-х тижнів "мінувала" Вишгородську ГЕС. Телефонним терористом виявився 60-річна уродженка Хмельницької області, котра тимчасово підробляє продавцем на одному зі столичних ринків, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області.

"Тривожні дзвінки вона здійснювала щовихідних з різних столичних таксофонів. Усі свої злочинні дії фіксувала в блокноті", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям вдалося затримати жінку під час чергового дзвінка. Як зазначається, щоразу після дзвінка для перевірки приміщення були задіяні вибухотехніки, експерти-криміналісти, співробітники ДСНС, СБУ та медики. Але вибухові речовини не були знайдені.

"Натепер підозрювану затримано. Вона зізналася в скоєному. Триває комплекс слідчих дій. Порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі", - повідомили в поліції.

Раніше повідомлялося, що поліція почала розслідувати неправдиве повідомлення про мінування аеропорту "Дніпропетровськ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram