ГоловнаСуспільствоОсвіта

Футбольні фанати розгромили паб у Харкові (оновлено)

Увечері пройде матч між "Шахтарем" і "Фейєноордом".

Футбольні фанати розгромили паб у Харкові (оновлено)
Фото: facebook.com/telekanalOTB

Близько 23:00 у вівторок група невідомих увірвалася в паб "Стіна" на вул. Римарській у Харкові і почала бити скло і трощити все навколо, повідомляє місцеве видання SQ з посиланням на очевидців.

Агресія була спрямована і на людей, які перебували в закладі. В цей час у пабі перебувало приблизно 20 відвідувачів, бармен і офіціантка. Нападників було 20-25, декотрі увірвалися в заклад, інші залишилися бити скло на вулиці.

"Вони увірвалися, почали кричати щось незрозуміле, матюкатися, кричати щось на кшталт "Валіть у свою Голландію!". Хлопці, які сиділи скраю, і бармен схопили стільці і рекламний і щит і почали відтісняти їх. А бармен крикнув: "Біжіть у підсобні приміщення", - розповіла виданню відвідувачка пабу.

За її словами, вона з подругами побігла в підвал. Там зібралося близько 10 дівчат - відвідувачок пабу. Звідти викликали швидку допомогу і поліцію - приблизно о 23:15. Через деякий час у підвал спустилася представниця персоналу і сказала, що можна виходити.

За інформацією соцмереж, погромники були футбольними фанатами.

За словами Ірини, в пабі на момент інциденту перебувало кілька іноземців, у тому числі жінки. Можливо, це були фанати "Фейєноорда". Вони поводилися спокійно.

Оновлення. Поліція повідомила, що доправила у своє відділення 52 осіб для встановлення всіх обставин конфлікту.

"31 жовтня о 23:16 у Шевченківський відділ поліції зі служби "102" надійшло повідомлення, що в рок-пабі "Стіна" відбувається бійка. За вказаною адресою прибули екіпажі патрульної поліції, співробітники Шевченківського ВП, слідчого управління ГУНП у Харківській області. Під час перевірки інформації співробітники поліції встановили, що конфлікт стався між голландськими й українськими вболівальниками", - сказано в повідомленні.

Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку правопорушень, проводиться перевірка.

Нагадаємо, увечері в середу в Харкові пройде матч Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і голландським "Фейєноордом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram