ГоловнаСуспільствоВійна

У суботу на Донбасі було 23 обстріли, без втрат

Бойовики не застосовували міномети та інше важке озброєння.

У суботу на Донбасі було 23 обстріли, без втрат
Фото: пресс-служба СНБО

У суботу, 14 жовтня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" продовжили обстріли позицій української армії, концентруючи активність в основному на приморському і луганському напрямках.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час 21 обстрілу наші військові вогнем з піхотного озброєння примушували противника до миру. За минулу добу ворог не застосовував міномети та інше важке озброєння. В результаті бойових дій втрат серед українських вояків немає", - розповів спікер АТО Анатолій Стельмах.

Увечері бойовики двічі з кулеметів били по українських укріпленнях біля Кримського, а неподалік Лобачева застосовували стрілецьку зброю.

На приморському напрямку близько 18:00 члени незаконних збройних формувань відкривали вогонь з озброєння БМП і протитанкового гранатомета по околицях Водяного. З автоматичного гранатомета обстрілювали укріплення Збройних сил України в районі Талаківки.

На донецькому напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів противника опинились позиції ЗСУ біля Авдіївки, Новоселівки Другої, і двічі - на підступах до Зайцевого.

Нагадаємо, що 13 жовтня незаконні збройні формування на Донбасі 21 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО відкривали вогонь 14 разів. В результаті бойових дій отримав поранення один військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram