ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові 23-річний чоловік розгромив приймальне відділення дитячої лікарні та побив лікарів

Патрульним він пояснив, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати. 

У Львові 23-річний чоловік розгромив приймальне відділення дитячої лікарні та побив лікарів
Фото: патрульная полиция Львова

У Львівській міській дитячій лікарні 23-річний чоловік із кримінальним минулим протягом трьох хвилин розбив приймальне відділення та побив двох медиків. Травмованих медсестру й хірурга лікарні госпіталізували. Дебошира затримала поліція, передає ZAXID.NET.

За інформацією головного лікаря Дмитра Квіта, 13 жовтня цей чоловік разом з дружиною прийшов до приймального відділення дитячої лікарні з дитиною, що нездужала. У дитини була блювота, її оглядав лікар. Згодом для додаткового огляду викликали хірурга. Батько дитини раптом вискочив у коридор і почав трощити реєстратуру приймального відділення. Розбитим склом травмувалася медсестра. На галас в коридор вибіг хірург, якого неадекватний чоловік побив.

"У підсумку сестра зі струсом мозку і глибокою раною чола була госпіталізована, також госпіталізовано хірурга, котрий унаслідок ударів дістав перелом потиличної кістки, гематому і струс мозку легкого ступеня", - розповів головлікар. 

Після цього жінка з дитиною втекли, а хулігана затримала поліція. Патрульним він пояснив, що просив невідкладної допомоги для своєї дитини, а йому сказали почекати.

Прес-секретар поліції Світлана Добровольська уточнила, що чоловіка доправили до Шевченківського відділу поліції, з ним проводять необхідні слідчі дії. За її словами, 23-річний львів'янин був тверезий. Порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК ( "хуліганство").

Хуліган уже має кримінальне минуле. У 15 років він був засуджений за умисне тяжке тілесне ушкодження. За ґратами провів п'ять років.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram