ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 24 рази порушили перемир'я в зоні АТО

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики 24 рази порушили перемир'я в зоні АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 24 рази порушили перемир'я на Донбасі. Під час 17 обстрілів українські військові відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій втрат серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Як і раніше, основна активність терористів була зосереджена на Донецькому напрямку. Так, увечері і вночі російсько-окупаційні угруповання двічі з великокаліберних кулеметів і гранатометів обстріляли позиції ЗСУ поблизу Майорська, Авдіївки й Опитного. З цієї ж зброї бойовики відкривали вогонь на підступах до Шахти Бутівка, а поблизу Зайцевого використовували озброєння БМП.

На Луганському напрямку терористи двічі били з мінометів калібру 82 мм по захисниках Лобачевого. З протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Станиці Луганської, Валуйського і Кримського.

На Приморському напрямку під вогонь гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили позиції сил АТО біля Широкиного, Павлополя і Водяного. А неподалік Березового, крім гранатометів і великокаліберних кулеметів, противник також застосовував озброєння БМП.

Нагадаємо, бойовики "ДНР" обстріляли КПВВ "Новотроїцьке" під час його перетину місією ОБСЄ. Напередодні Тристороння контактна група домовилася відкрити пропускний пункт "Золоте" 20 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram