ГоловнаСуспільствоПодії

Заборону на польоти над місцем НП біля Вінниці продовжено до вечора 9 жовтня

Радіус заборони становить 5 км з центром у Калинівці.

Заборону на польоти над місцем НП біля Вінниці продовжено до вечора 9 жовтня
Фото: Влад Мусиенко

Заборону на виконання польотів у радіусі 50 км від місця горіння складів із боєприпасами в Вінницькій області знову продовжено до 20:59 9 жовтня, проте з набагато меншим радіусом. Про це повідомили в Українському центрі планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху ("Украероцентр"), передає "Інтерфакс-Україна".

"Радіус заборони становить 5 км з центром у Калинівці, вертикальні кордони заборони - від поверхні землі до висоти 4250 м", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, близько 22:00 у вівторок, 26 вересня, на складі боєприпасів Міністерства оборони України поблизу Калинівки почалися вибухи.

Прокуратура назвала чотири версії пожежі. Перша - проникнення особи на територію військової частини і встановлення вибухового пристрою. Друга - вибуховий пристрій було вмонтовано в боєприпаси, які надходили до військової частини на зберігання. Третя - кримінальне правопорушення, вчинене працівниками, які встановлювали відеоспостереження на території частини. І четверта версія - кримінальне правопорушення, вчинене у зв'язку з порушенням порядку зберігання боєприпасів і їх технічного обслуговування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram