ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП під Змієвом розбилися насмерть двоє людей, ще троє постраждали

Причиною стала спроба обігнати автомобіль, що повертав наліво.

У ДТП під Змієвом розбилися насмерть двоє людей, ще троє постраждали

У Харкові через невдалу спробу обгону на автодорозі біля Змієва (Харківська область) сталася аварія, в результаті якої загинули двоє людей. Про це повідомляє прес-служба поліції

Інцидент стався 30 вересня на автодорозі між містом Зміїв та селом Водяне. 68-річний водій "Деу Ланос" повертав ліворуч на ґрунтову дорогу. В цей час автомобіль "Шкода", який їхав ззаду "Деу", почав обгін. Сталося зіткнення, після якого "Шкода" врізалася в дерево і загорілася.

"У результаті ДТП 48-річний водій "Шкода" і його 17-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. Ще трьох пасажирів іномарки - 32-річну жінку, 22-річного чоловіка і невідому жінку віком близько 40 років, доставили до Зміївської лікарні з травмами різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Слідство відкрило кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram