ГоловнаСуспільствоВійна

Під Богданівкою загинув український військовий

За добу бойовики 14 разів порушили перемир'я в зоні АТО.

Під Богданівкою загинув український військовий
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики активізували обстріл на всіх напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Упродовж дня терористи дотримувалися режиму тиші на Луганському та Донецькому напрямках, а після 18:00 тричі з гранатометів і стрілецької зброї обстріляли укріплення сил АТО неподалік Зайцевого. А близько 23:00 відкрили вогонь по північних околицях населеного пункту. Також у районі Авдіївки бойовики двічі застосовували гранатомети та стрілецьку зброю.

На Маріупольському напрямку з озброєння БМП і протитанкового гранатомета терористи відкривали вогонь біля Новотроїцького. В районі Гнутового застосовували озброєння БТР і крупнокаліберний кулемет.

Також вчора вдень, під час проведення інженерних робіт на підступах до Богданівки, підірвався на міні й отримав несумісні з життям поранення один український військовий.

На Луганському напрямку зафіксований один обстріл. Близько 22:00 години окупанти били з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї позиціях військових біля Кримського.

"Усього за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир'я. У відповідь українські військові 12 разів застосовували зброю на ураження противника", - відзначають у штабі.

Нагадаємо, в неділю бойовики дотримувалися режиму тиші на Донецькому і Луганському напрямках. З опівночі втрат серед військовослужбовців не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram