ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі троє невідомих з ножем напали на нацгвардійця

Зловмисників затримали через кілька годин.

В Одесі у ніч на 28 вересня троє невідомих біля одного з магазинів напали з ножем на військового Національної гвардії і його товариша. В результаті зіткнення постраждалі отримали численні ножові поранення і опинилися в реанімації. Нападники з місця події втекли.

Правоохоронці через кілька годин встановили та затримали зловмисників, інформує прес-служба Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Ними виявилися жителі Одеси, 15-22 років, старший з яких на час скоєння нападу перебував під слідством за скоєння шахрайських дій і незаконне зберігання зброї.

Нападників виявили за місцем проживання, в одному з одеських гуртожитків, де вони спокійно спали після нічних "пригод". В кімнатах затриманих правоохоронці провели обшук і знайшли одяг зі слідами крові, який було вилучено для проведення експертизи.

Працівники поліції встановили і обставини події. 22-річні військовослужбовець НГУ (родом з Одеси, де перебував у відпустці) і його знайомий разом з двома дівчатами розмовляли біля одного з цілодобових магазинів міста. До дівчат почали чіплятися троє невідомих. Гвардієць з другом заступилися за подруг. У відповідь незнайомці накинулися на хлопців, завдаючи водночас ударів, як попередньо встановлено, - ножем.

Раніше у вересні в Києві чоловік з ножем пограбував пункт видачі кредитів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram