ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби

Зафіксовано чотири обстріли.

Сили АТО не зазнали втрат з початку доби
Фото: Макс Левин

З опівночі російсько-окупаційні угруповання на Донбасі чотири рази порушили перемир'я. Сили АТО двічі відкривали вогонь у відповідь. В результаті бойових дій втрат серед українських військових немає.

Вранці бойовики випустили більш ніж 20 мін калібру 82 міліметри і били з великокаліберного кулемета по позиціях неподалік Мар'їнки, а потім, обстріляли з 82-милиметового міномета будинки мирних жителів цього селища, повідомляє штаб АТО. Наслідки руйнувань та інформація про постраждалих уточнюються.

На Донецькому напрямку вночі з гранатометів і стрілецької зброї противник вів вогонь на підступах до Авдіївки, а крупнокаліберні кулемети застосовував неподалік Пісків.

На Луганському напрямку автоматичні гранатомети і стрілецька зброя проросійських найманців майже 40 хвилин працювали по опорних пунктах біля Кримського.

Нагадаємо, за підрахунками місії ОБСЄ, протягом останніх семи днів сторони конфлікту порушували режим припинення вогню на 25% частіше, ніж тижнем раніше, заявив на брифінгу у четвер заступник голови місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram