ГоловнаСуспільствоЖиття

Військового затримали під час збуту краденого пального в Хмельницькій області

"Горе-бізнесмен" "попався" під час реалізації 200 л палива.

Військового затримали під час збуту краденого пального в Хмельницькій області
Фото: vpzhr.gp.gov.ua

Військовослужбовця, який займався розкраданням і збутом паливно-мастильних матеріалів, затримали в Хмельницькій області, повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону.

Відзначається, що протягом травня-вересня 2017 року військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону спільно з СБУ задокументовано факти розкрадання військовослужбовцями однієї з військових частин 800 літрів ПММ з розташування частини та їх подальшу реалізацію за 11,6 тис. гривень.

"Один з "горе-бізнесменів" затриманий під час реалізації чергової частини викраденого палива в кількості 200 л. Частину коштів за продану партію палива в розмірі 4 тис. гривень виявлено і вилучено під час огляду місця події", - йдеться в повідомленні.

Фото: vpzhr.gp.gov.ua

Зараз проводяться розшукові дії з метою відшукати іншу частину грошових коштів, а також встановити місце перебування інших фігурантів справи. Вирішуються питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 410 КК України (викрадення військовослужбовцем за попередньою змовою групою осіб військового майна, вчинене в умовах особливого періоду) та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram