ГоловнаСуспільствоЖиття

У Чернігові відбудеться зустріч із шеф-редактором LB.ua Сонею Кошкіною

У програмі - лекція, прес-конференція та презентація книги "Майдан. Нерозказана історія"

У Чернігові відбудеться зустріч із шеф-редактором LB.ua Сонею Кошкіною

22 вересня, в п'ятницю, в Чернігові відбудеться лекція шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Українська журналістика після Майдану", а також презентація книги "Майдан. Нерозказана історія". Зустріч пройде о 15:00 в центральному залі музичної школи №1, вул. Шевченка, 23.

Кількість місць для слухачів лекції обмежена організаторами - 150. Реєстрація обов'язкова. Її можна пройти за посиланням http://bit.ly/2y8UKAm

На зустрічі буде можливість "обговорити сучасні тенденції журналістики в Україні, зміни в форматах роботи українських ЗМІ після Майдану, збереження нейтральності на тлі політичних подій України та світу і рецепт створення історії, цікавої для молодого глядача", кажуть організатори. Кожен з учасників зможе поставити свої запитання.

Крім того, за підсумками лекції - о 17:00 - для місцевої преси відбудеться прес-конференція в прес-клубі "Чиста політика", вул. Гетьмана Полуботка, 6.

Нагадаємо, книга "Майдан. Нерозказана історія" вийшла в лютому 2015 року українською і російською мовами. Упродовж 2016 року її презентація пройшла в Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Дніпропетровську, Кривому Розі, Одесі та інних містах України, а також у Лондоні. У Чернігові книга буде презентована вперше.

Детальніше про книгу можна прочитати на офіційному сайті - Maidanbook.com.ua. Придбати електронну версію - на сайті Bookland.com.

У книзі представлені відповіді на запитання про те, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доставив з Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram