ГоловнаСуспільствоЖиття

Призначено нового голову Нацполіції Хмельницької області

Василь Віконський раніше займав посаду заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області.

Призначено нового голову Нацполіції Хмельницької області
Василий Виконский

Голова Національної поліції Сергій Князєв представив особовому складу і журналістам нового начальника Головного управління Національної поліції Хмельницької області полковника поліції Василя Віконського.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Раніше Віконський займав посаду заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області і курував підрозділ превентивної діяльності.

"З Василем Віконським я познайомився взимку 2014 року в зоні АТО. Він нічого не боявся і показав себе, як справжній бойовий командир. Треба було йти в бій - він ішов. Більше того - за ним йшли люди. Тому, сподіваюся, що і в Хмельницькій області у Василя Васильовича складуться хороші і довірливі відносини з особовим складом", - сказав Князєв.

Віконський, своєю чергою, пообіцяв продовжувати всі поліцейські проекти та починання, які реалізовувалися в області, а також працювати над підвищенням довіри громадян.

Нагадаємо, попереднього начальника ГУНП у Хмельницькій області Миколу Семенишина, який очолював управління з 2015 року, 12 вересня призначили на посаду начальника ГУ Нацполіції Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram