ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби в зоні АТО поранили трьох військових

Двох бійців поранено в результаті обстрілу Мар'їнки і Красногорівки, ще одного підстрелив снайпер.

З початку доби в зоні АТО поранили трьох військових
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті троє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Основну активність терористи зосередили на Приморському та Донецькому напрямках.

Так, з опівночі бойовики чотири рази обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів укріплення ЗСУ в околицях Авдіївки, двічі - поблизу Зайцевого. Також під вогнем опинилися українські опорні пункти біля шахти Бутівка.

Найбільш "гаряче" було на Приморському напрямку. З гранатометів терористи обстріляли позиції військових в районі Павлополя і Широкиного. Двоє бійців АТО отримали поранення в результаті гранатометного обстрілу околиць Мар'їнки і Красногорівки. Також біля Мар'їнки ще одного військовослужбовця поранив снайпер.

На Луганському напрямку бойовики застосовували гранатомет неподалік Кримського.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії на Донбасі. В результаті бойових дій один військовий загинув.

З 25 серпня, коли набрало чинності нове перемир'я на Донбасі, загиблих в складі ЗСУ не було. Тоді ж протягом 30 серпня біля Мар'їнки загинув боєць "Української добровольчої армії" Геннадій Левицький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram