ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранені троє військовослужбовців

Бойовики 25 разів порушили режим тиші в зоні АТО.

За добу на Донбасі поранені троє військовослужбовців
Фото: Макс Левин

Протягом доби бойовики продовжили порушувати перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, використовуючи, в основному, гранатомети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Всього зафіксовано 25 обстрілів з боку бойовиків. Під час бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Як і раніше, основним епіцентром протистояння залишається Авдіївська промзона. Тут після 18:00 терористи тричі обстрілювали позиції сил АТО з мінометів різних калібрів, танка і гранатометів. Військові жорстко придушували активність противника вогнем. Під час одного з таких протистоянь один боєць був поранений.

На Маріупольському напрямку бойовики з 82-милиметового міномета і великокаліберних кулеметів близько години били по укріпленнях ЗСУ на підступах до Чермалика. Крім того, наприкінці доби під ворожим вогнем опинилися позиції військових неподалік Павлополя, Лебединського, Широкиного. А в результаті обстрілу опорного пункту в районі Водяного, ще один боєць АТО отримав поранення.

На Луганському напрямку ввечері було відносно спокійно. Однак і тут поодиноко бойовики використовували стрілецьку зброю та гранатомети неподалік Новозванівки і Новоолександрівки.

Нагадаємо, у п'ятницю в Мінську пройшли переговори у "нормандському форматі" на рівні політичних радників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram