ГоловнаСуспільствоЖиття

Під час репетиції параду в центрі Києва запустять салюти

У п'ятницю відбудеться черговий огляд військ.

Під час репетиції параду в центрі Києва запустять салюти

Увечері 18 серпня в центрі Києва зроблять кілька залпів з салютних установок під час репетиції параду до Дня незалежності, повідомляє прес-служба Сухопутних військ України.

"До відома жителів та гостей міста Києва! Відповідно до плану підготовки до параду військ з нагоди 26-ї річниці Незалежності України, сьогодні відбудуться тренування, під час проведення яких буде здійснено декілька залпів салютних установок", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, з 21:00 18 серпня до 02:00 19 серпня рух по вул. Хрещатик у Києві буде перекрито у зв'язку з проведенням репетиції параду.

24 серпня в Києві пройде військовий парад, в якому візьмуть участь 4,5 тис. українських військових, з яких близько 1 тис. - учасники антитерористичної операції на Донбасі. Буде продемонстровано 70 зразків військової техніки, з яких 25 - абсолютно нові.

У параді військ на День незалежності також візьмуть участь військові країн НАТО.

22 серпня на Хрещатику відкриється виставка новітнього українського озброєння і військової техніки "Сила нескорених", яку після нетривалого експонування відправлять у зону АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram