ГоловнаСуспільствоПодії

Психічно хворий убив матір і сестру в Маріуполі

45-річний чоловік прожив кілька днів з трупами.

Психічно хворий убив матір і сестру в Маріуполі

В одному з будинків у центрі Маріуполя поліцейські, які прибули на виклик сусідів через трупний запах із квартири, знайшли тіла двох жінок. За словами сусідів, господарі квартири не показувалися п'ять днів.

"У далекій кімнаті правоохоронці виявили тіла двох жінок, які лежали одна на одній, а зверху були прикриті ганчір'ям. Встановлено, що це 88-річна мати і її дочка. Причину смерті буде встановлено після судмедекспертизи, за попередніми даними, вони померли від травм голови. За підозрою в убивстві правоохоронці затримали сина 88-річної пенсіонерки, який весь час провів у зачиненій квартирі з тілами своїх близьких. 45-річний чоловік - інвалід дитинства, має психологічне захворювання, для продуктивного контакту поки що не доступний. Затриманого спрямовано у спеціалізовану лікарню", - повідомляє поліція Донецької області.

Нагадаємо, минулого тижня психічно хворий киянин убив батька, матір і двох сестер, а у Львові пацієнт психлікарні взяв у заручники 76 осіб, трьом із них завдав тяжких поранень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram