ГоловнаСуспільствоПодії

Львівська поліція штурмувала палату в психлікарні, де пацієнт взяв у заручники інших хворих (оновлено)

Три людини отримали важкі поранення.

Львівська патрульна поліція увечері в п'ятницю була змушена брати штурмом палату в психлікарні на вулиці Кульпарківській, де озброєний склом пацієнт взяв у заручники інших хворих.

Як повідомляє Zaxid.net, хворий розбив вікно, порізався і забарикадувався в палаті з іншими пацієнтами, яким погрожував розправою.

"О 19:30 надійшло повідомлення у Франківський відділ поліції від медиків про те, що 31-річний пацієнт розбив вікно і завдав собі тілесні ушкодження. На місце події виїхали співробітники відділення. Пацієнта локалізували", - повідомили в поліції.

Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Оновлення. Поліція повідомила, що пацієнт поранив 10 інших хворих. Шестеро з них госпіталізовані, троє - у важкому стані.

Крім того, під час штурму п'ятеро поліцейських отримали тілесні ушкодження.

"Особу зловмисника встановлено - це 30-річний львів'янин, який за рішенням суду з 2013 до 2017 року перебував у лікарні на примусовому лікуванні за вбивство батька. Він завдав загиблому 72 ножових поранення. Трохи більше місяця тому чоловік був відпущений додому, однак за клопотанням родичів сьогодні [в п'ятницю] об 11:00 знову був поміщений в медичний заклад. Близько 19:00 чоловік почав поводитися неадекватно, заблокував двері у відділенні, де перебували 76 пацієнтів, пошкодив майно і розбив вікна. Склом з розбитої шибки чоловік травмував десятьох пацієнтів, троє з яких зараз перебувають у важкому стані. Всім постраждалим лікарі надають допомогу", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram