ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі на п'ять днів перекриють рейд через репетиції військового параду

У параді візьмуть участь 30 бойових кораблів, катерів і суден забезпечення.

У Севастополі на п'ять днів перекриють рейд через репетиції військового параду
Фото: crimea-hoteli.com

В анексованому Севастополі з 25 по 30 липня через репетиції військового параду до дня Військово-морського флоту сусідньої Росії перекриють рейд. Про це повідомили в прес-службі підконтрольного Кремлю уряду міста, передає Крим.Реалії.

Відзначають, що рейд планують перекривати з 08:30 до 15:00. У зазначений час доставка пасажирів з площі Захарова на площу Нахімова буде здійснюватися пасажирським автомобільним транспортом.

У відомстві додали, що в зв'язку з проведенням ремонтних робіт на площі 300-річчя російського флоту 25 і 26 липня перевезення легкового транспорту поромами здійснюватися не буде.

На вівторок, 25 липня, в Севастополі запланована остання загальна репетиція параду і військово-спортивного свята до Дня Військово-морського флоту Росії, а 27 липня відбудеться генеральна репетиція, в якій візьмуть участь 30 бойових кораблів, катерів і суден забезпечення.

День Військово-морського флоту в Росії відзначається в останню неділю липня. В Україні День ВМС відзначають у першу неділю липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram