ГоловнаСуспільствоЖиття

Журналіст Сердюк заплатить 8,5 тис. гривень штрафу за голі сідниці в прямому ефірі "Євробачення-2017"

Під час слухання справи Сердюк публічно попросив вибачення у Джамали.

Журналіст Сердюк заплатить 8,5 тис. гривень штрафу за голі сідниці в прямому ефірі "Євробачення-2017"
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

У Дніпровському районному суді Києва відбулося засідання у справі колишнього журналіста Віталія Седюка, який оголив свої сідниці під час виступу співачки Джамали на головній сцені "Євробачення-2017".

Про це повідомляє УНІАН.

Прокурор просив покарання для Седюка у вигляді громадських робіт, але суд вирішив інакше, призначивши штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів (8500 гривень). Після закінчення суду під час спілкування з журналістами Седюк погодився з такою мірою покарання.

На суді він захищав себе сам і не звертався по допомогу до адвокатів. Таку позицію він пояснив тим, що не вважає себе злочинцем, а отже, захист йому не потрібен.

"Треба було якось покарати. Не думаю, що це якийсь кримінал. А ось зі штрафом, напевно, згоден", - сказав він.

Під час слухання справи Сердюк публічно попросив вибачення у Джамали, незважаючи на те, що співачка вже говорила, що на нього вона не ображається, а претензії має лише до охорони і організаторів.

Нагадаємо, під час виступу Джамали, яку запросили виступити як гостю "Євробачення", на сцену вибіг молодий чоловік з прапором Австралії і зняв штани. Пізніше виявилося, що чоловік - скандально відомий Віталій Седюк, який неодноразово нападав на знаменитостей під час світських заходів. До 2014 року він працював журналістом на телеканалі "1+1".

Проти нього було порушено справу за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство) і скеровано у Дніпровський райсуд Києва для розгляду по суті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram