ГоловнаСуспільствоПодії

Інструктор, який через необережність поранив журналіста на навчаннях у Кривому Розі, вийшов під заставу

Хто вніс 400 тис. гривень за підозрюваного, не повідомляють.

Інструктор, який через необережність поранив журналіста на навчаннях у Кривому Розі, вийшов під заставу
Фото: Первый Криворожский

Інструктора, який стріляв в оператора В'ячеслава Вовка під час командно-штабних навчань у Кривому Розі, випустили під заставу.

Інформацію про внесення застави в розмірі 400 тисяч гривень редакції Першого Криворізького підтвердив прокурор Олексій Пустоваров.

Хто саме вніс таку суму за підозрюваного, не повідомляють.

Раніше суд прийняв рішення про те, що стрілець, який важко поранив оператора, проведе 60 діб під вартою.

За даними телеканалу, на цей момент безпосередньо від обвинуваченого сім'ї на лікування В'ячеслава Вовка було передано в перший день 8 тисяч гривень. Про передачу інших грошей родині оператора невідомо.

У Кривому Розі проводиться збір коштів на лікування В'ячеслава Вовка. Зараз він перебуває в стабільному, але важкому стані в лікарні імені Мечникова в Дніпрі.

Нагадаємо, оператор інтернет-видання "Перший Криворізький" В'ячеслав Вовк отримав вогнепальне поранення під час військових навчань у будівлі Саксаганської районної ради. Журналіст брав участь у зйомках постановочного кадру, виконуючи роль провокатора.

Під час затримання поліцейські вилучили в підозрюваного зброю, заряджену бойовими патронами, з якої було поранено журналіста. Зброю і боєприпаси підозрюваний придбав, носив і зберігав без передбаченого законом дозволу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram