ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві в ДТП водій вилетів з авто на дорогу

Очевидці до приїзду "швидкої" проводили потерпілому серцево-легеневу реанімацію.

У понеділок у Києві на перехресті вулиць Братиславської та Крайньої у зіткненні позашляховика Volkswagen і Chevrolet Lacetti важкі травми отримав водій Chevrolet.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

За попередніми даними, Volkswagen рухався Братиславською з боку станції метро "Чернігівська". Раптово з боку Крайньої на перехрестя виїхав Chevrolet.

Очевидці кажуть, що для Chevrolet горів червоний сигнал світлофора й інші авто поруч з ними стояли. На повному ходу Volkswagen протаранив Chevrolet в лівий бік. Від удару водійські двері Lacetti відчинилися - і водій вилетів на дорогу.

До непритомного водія підбігли очевидці. Один з них почав робити серцево-легеневу реанімацію. У цей час дружина водія, незважаючи на травми, робила йому штучне дихання. До приїзду "швидкої", за словами очевидців, у потерпілого з'явилися ознаки серцебиття і дихання. Водія у стані коми негайно госпіталізували медики "швидкої допомоги".

Дружина водія Chevrolet, яка сиділа на пасажирському сидінні, після надання першої допомоги від госпіталізації відмовилася.

Водія і пасажирку Volkswagen від тяжких травм врятували подушки безпеки. Обставини аварії з'ясовує слідчо-оперативна група.

Раніше повідомляли, що в Києві в страшній ДТП загинули двоє людей на мотоциклі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram