ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових поранені за добу на Донбасі

Втрат сили АТО зазнали в районі Авдіївки.

Двоє військових поранені за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики на Донбасі 17 разів порушили перемир'я. В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення, ще одного травмовано. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

Наприкінці дня незаконні збройні формування збільшили обстріли позицій ЗСУ на Донецькому напрямку. Починаючи з 19:00 і майже до 23:00 ворог із мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї з декількох напрямків бив по опорних пунктах у районі Авдіївки. Саме там були поранені військові. Крім того, ввечері бойовики з мінометів і гранатометів накривали позиції ЗСУ біля Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі в Новоолександрівці. Близько 23:00 бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

На Маріупольському напрямку близько опівночі ворог обстріляв із мінометів калібру 120 міліметрів і гранатометів опорні пункти сил АТО в Лебединському.

Нагадаємо, в неділю, 16 липня, бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один військовий отримав осколкове поранення під Маріуполем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram