ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО відбили атаку бойовиків на Луганському напрямку

11 бойовиків убито, 14 поранено.

Сили АТО відбили атаку бойовиків на Луганському напрямку
Фото: EPA/UPG

Російські-окупаційні війська в середу, 7 червня, зробили спробу захопити опорні пункти Збройних сил України поблизу населеного пункту Жолобок Луганської області.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Протягом дня російсько-терористичні незаконні збройні формування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил АТО шляхом розширення плацдарму поблизу с. Жолобок. Зараз усі спроби ворога захопити наші позиції відбиті, противник отримав гідну відповідь", - ідеться в повідомленні.

Як наголошується, бойовики вели вогонь з важкої артилерії, мінометів. З напряму окупованого Фрунзе з 14:00 і до 21:00 стріляв ворожий танк.

Під час проведення наступальних дій бойовики зазнали значних втрат, відзначають у штабі. На 22:00 втрати бойовиків становлять 25 осіб, з них 11 убитих.

Очевидці повідомляють про те, що в окупованому Стаханові (українська Кадіївка) розгорнуті мобільні операційні, довгоміри для вивезення тіл загиблих і спостерігається інтенсивний рух машин швидкої допомоги.

Нагадаємо, на Луганському напрямку в середу суттєво зросла кількість обстрілів сил АТО. один український військовий загинув, 10 поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram