ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті патрульні зі стріляниною затримали грабіжників

Двоє невідомих пограбували чоловіка і намагалися втекти на його автомобілі.

На Закарпатті патрульні зі стріляниною затримали грабіжників
Фото: npu.gov.ua

У Закарпатській області зловмисники пограбували чоловіка і зникли на його автомобілі. Тікаючи, вони протаранили поліцейський автомобіль, тож правоохоронці застосували зброю.

Одного з викрадачів авто затримали, його спільника шукають, інформує прес-служба Нацполіції.

"7 червня близько 4 години ранку ужгородські поліцейські отримали орієнтування про викрадення двома невідомими автомобіля, який належить місцевому жителю. Перед тим зловмисники забризкали потерпілому очі з газового балончика і зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

У рамках введеного плану "Перехоплення" в селі під Ужгородом один з екіпажів виявив викрадений транспортний засіб, який рухався в бік Чопа. Водій проігнорував вимогу поліцейських про зупинку і спробував втекти від патрулів. Патрульні вирішили перегородити викрадачам шлях для руху, заблокувавши його службовим авто.

Фото: npu.gov.ua

Коли інспектор вийшов з автомобіля і попрямував до краденої іномарки, її водій рушив з місця і протаранив службову машину. Оскільки виникла пряма загроза життю і здоров'ю поліцейських, вони прийняли рішення про застосування табельної вогнепальної зброї. Було скоєно близько 6 пострілів у бік автомобіля грабіжників, але він продовжував рух. Надалі водій краденого авто не впорався з керуванням і злетів у кювет, відзначили в поліції.

Фото: npu.gov.ua

У результаті застосування зброї ніхто не постраждав. Правоохоронці затримали одного з грабіжників. За кермом викраденого автомобіля перебував 38-річний житель Ужгородського району. У чоловіка були ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Зловмисника затримали, поліцейські встановлюють особу його спільника.

У разі доведення провини затриманого в суді йому може загрожувати позбавлення волі на строк до восьми років.

Як повідомлялося, неподалік від "Лівобережної" в Києві зі стріляниною затримали автокрадіїв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram