ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військовослужбовців поранили у зоні АТО в четвер

Бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Чотирьох військовослужбовців поранили у зоні АТО в четвер
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається напруженою. З початку доби бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, зокрема із важкого артилерійського озброєння. В результаті четверо бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Приморському напрямку бойовики здійснили вогневий наліт, застосовуючи потужні артилерійські системи калібру 152 мм. Двічі були обстріляні опорні пункти ЗСУ в районі Новотроїцького зі 120-мм мінометів. Вранці, з цього ж озброєння терористи вели вогонь біля Красногорівки. Крім того, поблизу Красногорівки, Широкиного, Водяного та Богданівки протягом дня бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

На Донецькому напрямку найскладнішою ситуація залишається в передмісті Авдіївки. Бойовики обстрілювали оборонні укріплення ЗСУ з мінометів різних калібрів, зенітної установки, гранатометів і стрілецької зброї. А близько 14:00 двічі вдарили з РСЗВ "Град". На цьому ж напрямку під ворожий вогонь з мінометів і піхотного озброєння потрапили опорні пункти сил АТО в районі Луганського Зайцевого і Пісків.

На Луганському напрямку встановилося відносне затишшя. Однак, після обіду бойовики обстріляли позиції військових в районі населеного пункту Нижньотепле зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, з початку року на Донбасі загинуло вдвічі більше цивільних порівняно з 2016 роком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram