ГоловнаСуспільствоЖиття

На Сумській митниці миші з'їли дві тонни конфіскованих горіхів, - ЗМІ

На складах зберігалося 1957 кг волоських горіхів.

На Сумській митниці миші з'їли дві тонни конфіскованих горіхів, - ЗМІ

Представник Сумської митниці заявив, що дві тонни конфіскованих волоських горіхів, які зберігалися на складах, з'їли миші.

Про це повідомляє місцевий сайт "Данкор".

Конфісковані товари після рішення суду повинні продаватися на відкритому аукціоні за допомогою електронних торгів. Водночас є товари, які не можна продавати - продукти харчування сумнівного походження без сертифікатів якості та піратська продукція, підробки відомих брендів.

Долею таких товарів розпоряджається спеціальна комісія при обласному управлінні юстиції, куди входять співробітники виконавчої служби, фіскали, митники та представники благодійних організацій.

На черговому засіданні комісії було вирішено, що підлягають знищенню: спирт невідомого походження, сигарети, ковбаса, сардельки і майже дві тонни (1957 кг) волоських горіхів.

Представники громадськості запропонували заплатити за сертифікацію товару і, якщо горіхи придатні до вживання, їх можна передати в дитячий будинок чи дитсадок. Однак, на всі пропозиції представник Сумської митниці повідомив, що "досліджувати вже нічого, тому що горіхи поїли миші".

Нагадаємо, в Індії поліцейські звинуватили щурів у знищенні тисячі літрів вилученого алкоголю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram