ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Лівобережній навантажувач застряг під мостом (оновлено)

Навантажувач перевозили на евакуаторі.

У Києві на Лівобережній сталася ДТП. Під Каховським шляхопроводом №1 застряг навантажувач, який перевозили на евакуаторі.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

"ДТП в Києві на Лівобережній: дуже невдало перевозили навантажувач. Під мостом він встав....) намертво", - йдеться в повідомленні.

Про ДТП повідомляють і користувачі соцмереж, відзначаючи, що це не перший такий випадок і що обмеження за висотою транспорту під мостом становить 4,3 метра.

Фото: фейсбук Olena Medvedenko

Фото: фейсбук Olena Medvedenko

Оновлено. Прес-служба Київського метрополітену повідомила, що постраждав міст, який відремонтували до "Євробачення", однак рух поїздів не припинявся. Фахівці оцінюють масштаб пошкоджень.

Каховський шляхопровід - шляхопровід на Броварському проспекті Києва через вулицю Луначарського. Збудований на початку 1960-х років. Складається з трьох частин - у бік області (Каховський шляхопровід №1), в сторону центру (Каховський шляхопровід №2) та естакади, на якій розташована станція метро "Лівобережна". Названий по Каховській вулиці, яка під час спорудження шляхопроводу була на місці теперішньої вулиці Луначарського.

Нагадаємо, 27 лютого у Києві обвалився Шулявський шляхопровід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram