ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області в озері потонув "Ланос" з двома пасажирами

Вони зникли ще минулого понеділка.

В озері біля села Вишнювате (Запорізької області) потонув автомобіль Daewoo Lanos з двома пасажирами: 29-річним жителем сусіднього села Труженка (Донецька область) і його 22-річною односельчанкою.

Фото: donetsk.dsns.gov.ua

Як повідомляють у фейсбуці поліції Донецької області, вони зникли ще 24 квітня. Через три дні, 27 квітня, в Нікольське відділення поліції звернулася дружина зниклого, 19-річна жителька села Труженка.

"Було встановлено, що зниклі жили на одній вулиці і добре знали одне одного. Того дня дівчина збиралася до своїх батьків, і чоловік запропонував підвезти її до їхнього будинку. Але до місця призначення вони так і не доїхали, більше рідні їх не бачили. Обидва були в домашньому одязі, а мобільні телефони залишили вдома", - йдеться в повідомленні.

Під час пошуків були відпрацьовані всі маршрути, за якими могли їхати зниклі. Один із них пролягав через дамбу озера. Під час огляду цієї дороги поліцейські знайшли місце, звідки автомобіль упав у воду.

"На допомогу викликали водолазів, які дістали на поверхню тіла водія та пасажирки автомобіля, а потім саму машину. Всередині автомобіля було виявлено півтори пляшки горілки. Дані про те, що водій перебував у нетверезому стані, підтверджують і свідки, котрі бачили, як за кілька годин до цього він купував спиртне в магазині. Крім того, встановлено, що чоловік узагалі не мав права сідати за кермо, адже він був позбавлений водійського посвідчення за керування транспортними засобами в стані сп'яніння", - повідомили в поліції.

Фото: donetsk.dsns.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram