ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовослужбовець отримав поранення в зоні АТО у п'ятницю

Бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Один військовослужбовець отримав поранення в зоні АТО у п'ятницю
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі контрольована. З початку доби бойовики 21 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців, в результаті один боєць був поранений.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 120 мм терористи накривали позиції захисників Новотроїцького. В районі Мар'їнки застосовували танки, 82-міліметрові міномети, автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети. З протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів били по опорних пунктах в районі Водяного та Лебединського. З автоматичних гранатометів вели вогонь в районі Гнутового. Зі стрілецької зброї обстрілювали позиції морських піхотинців біля Широкиного, а поблизу Мар'їнки та Лебединського активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, в районі Троїцького, бойовики застосовували 120-міліметрові міномети, автоматичні гранатомети і кулемети великого калібру. По опорних пунктах ЗСУ біля Пісків вели вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. З підствольних гранатометів і кулеметів великого калібру обстрілювали захисників Зайцевого, а з протитанкових гранатометів - Авдіївку.

Нагадаємо, бойовики протягом ночі обстрілювали Мар'їнку, частину міста знеструмлено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram