ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 39 обстрілів з початку дня

Більшість із них сталися на маріупольському напрямку.     

Штаб АТО нарахував 39 обстрілів з початку дня
Фото: ngu.gov.ua

У суботу, 25 березня, бойовики "ДНР" і "ЛНР"  здійснили 39 обстрілів позицій українських військових. Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО (станом на 18:00).

Більшість із них сталися на маріупольському напрямку. Тут по військових Збройних сил України стріляли з танка (Мар'їнка), великокаліберної артилерії (Мар'їнка, Водяне), мінометів (Мар'їнка, Павлопіль, Широкине, Новотроїцьке, Талаківка). Біля Широкиного бойовики застосували зенітну установку ЗУ-23-2, і крім того, по позиціях поблизу населених пунктів Новотроїцьке, Широкине і Водяне вели вогонь снайпери.

На донецькому напрямку біля Авдіївки і Новгородського російсько-окупаційні війська обстріл позицій вели з мінометів калібру 120 мм. Із мінометів калібру 82 мм стріляли по опорних пунктах поряд із Новгородським і Зайцевим. Із гранатометів різних систем - по позиціях біля Авдіївки, Троїцького, Кам'янки; з великокаліберних кулеметів - поряд із Луганським.

Штаб АТО зазначає, що в окремих випадках, щоб погасити вогневу активність супротивника, сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, що  24 березня на Донбасі загинули двоє українських військових, ще двоє були поранені. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram