ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат у вівторок

Бойовики 49 разів обстріляли позиції українських військових.

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат у вівторок
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 49 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Більшість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. Вранці захисники Водяного були обстріляні важкою артилерією калібру 122 мм. З мінометів калібру 120 мм терористи обстрілювали морських піхотинців у Широкиному, а з мінометів калібру 82 мм - захисників Павлополя. З великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Павлополя, Широкиного, Водяного і Чермалика.

На Донецькому напрямку з артилерійських систем калібру 152 мм бойовики відкривали вогонь по Зайцевому. З мінометів калібру 120 мм обстрілювали позиції бійців у районі шахти Бутівка, а з міномета калібру 82 мм - захисників Зайцового та Авдіївки. По Авдіївці ворог також застосовував протитанкові керовані ракети.

На Луганському напрямку більшість обстрілів терористи зосередили на опорних пунктах військових поблизу Новозванівки і Кримського, застосовуючи міномети калібру 120 мм і 82 мм. З гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали захисників Новозванівки і Станиці Луганської.

"Незважаючи на значну кількість обстрілів українські воїни втрат не зазнали", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в селищі Троїцьке на Донбасі виникла пожежа в будинку, в результаті отримали опіки четверо військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram