ГоловнаСуспільствоПодії

У селі під Обуховом чоловік зарізав місцевого жителя за домагання

Щоб приховати злочин, хлопець підпалив будинок.

У селі під Обуховом чоловік зарізав місцевого жителя за домагання
Фото: npu.gov.ua

У селі Великі Дмитровичі Київської області раніше судимий молодик зарізав місцевого жителя і, щоб приховати сліди злочину, підпалив його будинок.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Зазначають, що в одному з будинків сталася пожежа. Протягом гасіння пожежні виявили обгоріле тіло 52-річного власника будинку. Судмедекспертиза показала, що причиною смерті стало проникаюче колото-різане поранення грудної клітини.

Поліція відкрила кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". Під час слідства вдалося вийти на слід убивці - ним виявився раніше судимий 22-річний житель Конотопа.

Фото: npu.gov.ua

Затриманий розповів, що приїхав у село в пошуках заробітку - знайомий чоловік пообіцяв знайти йому роботу на місцевому комбінаті і запропонував своє житло.

Фото: npu.gov.ua

"Однак доброзичливий господар виявився любителем «випити зайвого». Того трагічного дня напідпитку почав чіплятися до хлопця з пропозиціями інтимного характеру. Молодий квартирант не витримав фізичних домагань і накинувся на нього з ножем. Коли кривдник упав бездиханний, він підпалив будинок і поїхав до себе на Сумщину, де його затримали співробітники поліції", - йдеться в повідомленні.

Затриманий повністю визнав свою провину, йому оголошено про підозру. Чоловікові загрожує позбавлення волі від семи до 15 років.

Нагадаємо, раніше в Закарпатській області на автомобільній стоянці біля ресторану застрелили чоловіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram