ГоловнаСуспільствоВійна

Поранений в Авдіївці співробітник ДСНС вижив

За допомогою санавіації рятувальника доправлять у Дніпро.

Поранений в Авдіївці співробітник ДСНС вижив
Фото: Макс Левин

Поранений під час обстрілу Авдіївки співробітник Держслужби з надзвичайних ситуацій Дмитро Третейкін живий і перебуває в реанімації.

Про це повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін у Фейсбуці.

"Наш підполковник Дмитро Третейкін живий. Прооперували. Операція проходила 3,5 години. Вночі його перевезли до міста Покровськ Донецької області. Стан тяжкий. Сьогодні заплановано із залученням санавіації доправити його в госпіталь Дніпра", - написав він.

Нагадаємо, 30 січня в результаті обстрілів була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. У результаті місто залишилося без води, без електрики і повноцінного теплопостачання. Також на межі зупинки перебуває містотворче підприємство "Авдіївський коксохім". Відремонтувати ЛЕП не вдається через обстріли.

У четвер бойовики прицільно обстріляли пункти обігріву та роздачі гуманітарної допомоги в Авдіївці. Повідомляли, що один співробітник ДСНС загинув і один був поранений.

У п'ятницю російська сторона СЦКК знову письмово гарантувала припинення вогню для ремонту ЛЕП. Рятувальники і ремонтні бригади почали братися до роботи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram