ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових загинули, 17 отримали поранення на Донбасі

Число обстрілів зросло до 114.

Четверо військових загинули, 17 отримали поранення на Донбасі
Фото: Макс Левін

За минулу добу, 2 лютого, кількість обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зросла до 114. У результаті четверо бійців загинули, 17 отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку окупаційні війська вели вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град" у районі Авдіївки Пісків, Кам'янки й Опитного. Тут же протягом усього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети різних калібрів, гранатомети і стрілецька зброя. По Гранітному і Луганському била 122-міліметрова артилерія. По Луганському, Новгородському, Троїцькому, Мар'їнці, Верхньоторецькому, Водяному і Пісках терористи стріляли з мінометів різних калібрів.

На Маріупольському напрямку в районі Широкиного, Новогригорівки та Старогнатівки вогонь вели РСЗВ БМ-21 "Град". Зі 122-міліметрової артилерії, 120- і 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Водяному, Красногорівці, Богданівці, Гранітному, Широкиному, Опитному, Мар'їнці та Чермалику. По Березовому, Павлополю, Гнутовому і Водяному також вели вогонь з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціях біля Мар'їнки і Павлополя стріляли снайпери бойовиків.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстріляли Новозванівку, а з мінометів - Кримське і Сизе. З гранатометів і стрілецької зброї били по Новозванівці і Новоолександрівці.

Нагадаємо, 30 січня в результаті обстрілів була перебита остання лінія електропостачання Авдіївки. У результаті місто залишилося без води, без електрики і повноцінного теплопостачання. Також на межі зупинки перебуває містотворче підприємство "Авдіївський коксохім". Відремонтувати ЛЕП не вдається через обстріли з боку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram