ГоловнаСуспільствоВійна

Іноземні військові інструктори прибули на Яворівський полігон

Стартував черговий етап підготовки підрозділів ЗСУ за програмою JMTG-U.

Іноземні військові інструктори прибули на Яворівський полігон
Фото: mil.gov.ua

Військові інструктори зі США, з Канади, Великобританії, Данії, Литви і Польщі прибули на Яворівський полігон у Львівській області.

Про це повідомляють на сайті Міністерства оборони.

"Сьогодні, 2 лютого, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ відкрили черговий етап підготовки підрозділів української армії за програмою Об'єднаної багатонаціональної тренувальної групи - Україна (JMTG-U)", - йдеться в повідомленні.

Керівник JMTG-U, полковник ЗС США Девід Джордан зазначив, що радий бути в Україні і взяти участь у підготовці українського бойового підрозділу - першого механізованого батальйону 28-ї окремої механізованої бригади.

Фото: mil.gov.ua

"Ми усвідомлюємо важливість тренувань з українськими солдатами, адже події, які розгортаються на сході України, є справжньою боротьбою ЗСУ за ті цінності, які поділяє весь цивілізований світ. Ми тренуємося дуже наполегливо і відверто говоримо про помилки під час навчання, оскільки знаємо: краще вчитися на власних помилках під час тренування, ніж на полі бою", - підкреслив Джордан.

Фото: mil.gov.ua

Нагадаємо, в листопаді 2016 року на Яворівському полігоні пройшли навчання десантників "Кленова арка", в яких взяли участь понад 200 українських, польських, литовських і канадських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram