ГоловнаСуспільствоВійна

Під час штурму бойовиками авдіївської промзони загинули троє українських військових, один поранений, - МОУ

Ситуація залишається дуже напруженою.

Під час штурму бойовиками авдіївської промзони загинули троє українських військових, один поранений, - МОУ
Александр Мотузяник

В результаті штурму Авдіївки (Донецька область), який стався сьогодні вранці, 29 січня 2017 року, загинули троє українських військових, один поранений.

Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

"В лавах сил АТО на цих рубежах 1 військовослужбовець загинув, ще 2 - померли від важких поранень, ще 1 - отримав поранення і вижив", - повідомив він.

Мотузяник зазначив, що бойовикам не вдалося реалізувати свої наміри, додавши, що штурм Авдіївки провалився і "ворог з втратами відступив назад на схід".

"Проте зараз ситуація залишається дуже напруженою: противник продовжує обстріл наших позицій з артилерії і мінометів, втім наразі не переходить до штурмових дій. Українські війська на всьому фронті перебувають в стані підвищеної готовності, щоб зустріти ворога вогнем", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з метою захоплення українських позицій сьогодні вранці, 29 січня 2017 року, бойовики почали штурм Авдіївки. Також повідомлялося, що сьогодні вранці у центрі Авдіївки виявили не розірваний снаряд, який прилетів з окупованої території. В результаті обстрілу бойовиками Авдіївки поранений мирний житель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram