ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики продовжують обстріли в районі Світлодарської дуги

"Напруження не спало. Противник далі нарощує сили".

Бойовики продовжують обстріли в районі Світлодарської дуги
Фото: facebook.com / Виктор Муженко

Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил України в районі Світлодарської дуги, де сьогодні українські військові зазнали великих втрат. Про це повідомив спікер АТО Леонід Матюхін в ефірі телеканалу "112.Україна".

"На цей момент напруження там не спало. Противник далі нарощує сили на Світлодарському напрямку. За даними нашої розвідки, ворог планує залучити до двох ротних тактичних груп, танкові підрозділи, артилерію і міномети. Вони продовжують вести активні обстріли з артилерії", - заявив Матюхін.

Окрім того, він прокоментував заяви бойовиків про те, що це ЗСУ нібито атакували позиції бойовиків у зоні проведення антитерористичної операції.

"Інформація, яку поширюють засоби масової інформації противника, не відповідає дійсності. Про те, що наші пішли в наступ, що це була наша ініціатива... Для людей, які адекватно сприймають світ, зрозуміло, що це повна маячня. І так бойовики просто хочуть перекласти порушення Мінських угод", - сказав спікер штабу АТО.

Нагадаємо, що загострення в районі Дебальцевого почалося з раннього-ранку 18 грудня. Увечері штаб АТО повідомив, що в бою загинуло п'ятеро українських військових і шестеро поранено. За неофіційними даними, число поранених може сягати 26 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram