ГоловнаСуспільствоПодії

У Закарпатській області п'яний злочинець поранив поліцейського з автомата під час затримання

23-річний лейтенант перебуває в реанімації.

У Закарпатській області п'яний злочинець поранив поліцейського з автомата під час затримання
Фото: zk.npu.gov.ua

У Закарпатській області поліцейський отримав вогнепальне поранення з автомата під час затримання підозрюваного.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

"Учора ввечері у с. Видричка Рахівського району під час затримання п'яного озброєного злочинця отримав кульове поранення в руку з автомата оперуповноважений кримінальної поліції. 23-річний лейтенант перебуває в реанімації. Злочинця затримано, розпочато слідство", - йдеться в повідомленні.

Затриманий - 53-річний місцевий житель, відомий на прізвисько "Чернець". Ця людина вже має судимість за незаконне поводження зі зброєю. У лютому його затримували з автоматом іноземного виробництва, за що було засуджено на три роки умовно.

Поліцейські прибули до підозрюваного, коли того не було вдома. Чоловіка виявили на вулиці, він тримав у руках ковдру. Коли до нього підійшли правоохоронці, він дістав автомат Калашникова і відкрив стрілянину.

"У результаті було поранено в руку 23-річного оперативника кримінальної поліції. Також пострілами було пошкоджено автомобіль, на якому приїхали правоохоронці. Під час стрілянини поліцейські кинулися на злочинця, зуміли вибити з його рук зброю і повалили на землю, надівши наручники", - повідомили в поліції.

Експертиза показала в крові затриманого 2 проміле алкоголю.

У нього вилучили автомат Калашникова калібру 7,62 мм і десяток стріляних гільз. Також у його будинку виявили тростину з вбудованим 30-сантиметровим лезом.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК (зазіхання на життя співробітника правоохоронного органу).

Нагадаємо, в Києві перехожий ударив патрульну під час оформлення ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram