ГоловнаСуспільствоВійна

Під Маріуполем поранено українського розвідника "Павука"

Зараз боєць перебуває в реанімації.

Під Маріуполем поранено українського розвідника "Павука"
Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

У вівторок, 22 листопада, в районі Маріуполя під час бойової сутички з бойовиками "ДНР" було поранено українського розвідника з позивним "Павук".

Про це повідомив голова управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

За його словами, "Павук" брав активну участь у Революції гідності. "Був на Майдані в "Правому секторі". З Майдану пішов на війну. Спочатку добровольцем, а потім перевівся в ЗСУ. І привів із собою ще 15 товаришів", - написав Аброськін.

"Цього літа він разом із товаришем взяли в полон вісьмох бойовиків "ДНР". За взяття цих полонених був представлений до державної нагороди, але до теперішнього часу рішення про нагородження не прийнято... Він уже третій рік на війні і не через нагороди, а за покликом душі служить і захищає нашу країну. І сьогодні, отямившись, сказав, що тільки-но встане на ноги, повернеться в стрій, на передову", - додав він.

За його словами, зараз боєць перебуває в реанімації.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 25 разів порушили режим тиші на всіх напрямках, з них чотири рази з півночі. Також у Луганській області в бою з диверсантами терористів було поранено українського військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram