ГоловнаСуспільствоЖиття

У Дніпрі відкрили другий в Україні сервісний центр МВС

До літа 2017 року в Україні ліквідують усі МРЕВ.

В Україні до літа 2017 року ліквідують усі МРЕВ - міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи Державної інспекції безпеки дорожнього руху.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми продовжуємо реформування системи і заміни МРЕВ на сучасні сервісні центри. До літа наступного року МРЕВ будуть ліквідовані і повністю замінені центрами нового зразка", - заявив він під час відкриття сервісного центру МВС у Дніпрі.

Дніпро став другим містом після Києва, в якому відкривають сервісний центр МВС.

"Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху до реформ, наша мета - надавати сучасний і якісний сервіс без корупції. У листопаді ми відкриємо ще п'ять нових сервісних центрів МВС, робота яких дозволить мінімізувати корупційні прояви і скоротить час отримання послуг у кілька разів", - сказав він.

За словами Авакова, новий сервісний центр підключено до сучасної оргтехніки і функціонує за системою електронної черги.

"Центр буде надавати платні і безкоштовні послуги, що лежать у компетенції МВС: видача і обмін водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення і видача номерних знаків", - зазначив міністр.

У Центрі надання адміністративних послуг жителі міста зможуть також реєструвати земельні ділянки, отримувати виписку із земельного кадастру, здійснювати реєстрацію майнових прав на нерухоме майно і низку інших послуг.

Нагадаємо, перший сервісний центр МВС відкрили в Києві 12 липня. У листопаді МВС планує відкрити ще 6 нових сервісних центрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram