ГоловнаСуспільствоПодії

Активісти демонтували будівництво заправки в урочищі "Бичок"

Між представниками громади і захисниками будівництва відбулося кілька сутичок.

Активісти демонтували будівництво заправки в урочищі "Бичок"
Фото: facebook/Serge Myroniuk

Активісти в четвер намагалися демонтувати фундамент АЗС в урочищі Бичок у Голосіївському національному природному парку, повідомляє Київінформ.

Захищали заправку чоловіки у футболках "Самооборона Майдану". Між представниками громади і захисниками будівництва відбулося кілька сутичок.

Фото: facebook/Serge Myroniuk

Юнака, який постраждав у сутичці з представниками так званої "Самооборони Майдану", госпіталізували. Як розповіли знайомі учасника протесту, він був бійцем АТО, раніше контуженим на передовій.

Міліція особливо не реагувала на конфлікт, тільки переписали особисті дані «охоронців», не перевіряючи документів, і поїхала з місця.

Нагадаємо, 22 серпня в урочищі "Бичок" активісти зламали паркан будівництва, яких охороняли "тітушки". Уночі частина урочища, що входить до складу Національного природного парку "Голосіївський", була знищена.

Як повідомляли, 19 серпня в Голосіївській РДА відбулося засідання з питання правомірності проведення будівельних робіт на земельній ділянці недалеко від урочища "Бичок", прилеглого до території Голосіївського парку. Приводом до слухання послужив конфлікт між керівництвом парку і компанією-забудовником. Документи на оренду згаданої ділянки ще 2010 року були оформлені на компанію "Авеста-Буд".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram