ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму оголошено план "Перехоплення" через нічну стрілянину на кордоні з Херсонською областю, - ЗМІ

Автоматники обшукують усіх, аж до пасажирів туристичних автобусів.

У Криму оголошено план "Перехоплення" через нічну стрілянину на кордоні з Херсонською областю, - ЗМІ
Фото: zn.ua

У Криму активовано план "Перехоплення" у зв'язку з нічною стріляниною в Красноперекопську, в результаті якої одна людина вбита і троє отримали поранення, повідомляє Крим.Реалії з посиланням на Avdet.

Очевидці повідомляють, що рух транспорту частково перекрито на Ангарському перевалі. Там силовики в бронежилетах оглядають автомобілі.

Також під Севастополем автоматники обшукують усіх, аж до пасажирів туристичних автобусів.

Вранці 7 серпня російські ЗМІ почали поширювати інформацію про нібито перестрілку на адмінкордоні з Кримом без офіційного підтвердження. Також російські ЗМІ стверджували, що пропуск на адмінкордоні перекрила українська сторона.

Перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелял розповів про великі угруповання російських військових на півночі Криму 7 серпня. За його інформацією, Джанкой повністю оточено російськими військовими.

Скупчення військової техніки помічено і в Керчі. Жителі півострова розповіли Крим.Реалії про встановлення блокпостів у деяких регіонах півострова.

Фото: соцсети

Пояснень і коментарів підконтрольної Росії влади Криму щодо ситуації на півострові поки що немає.

Раніше повідомляли, що в неділю вранці російські служби на території анексованого Криму з невідомих причин припинили пропускати автотранспорт і пасажирів на територію півострова. Через кілька годин російська сторона відновила пропуск на КПП "Чонгар".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram