ГоловнаСуспільствоЖиття

Прем'єр РФ Медведєв прибув до Криму "вирішувати проблеми з дорогами"

Голова російського уряду проінспектує виділення коштів на інфраструктуру півострова

Прем'єр РФ Медведєв прибув до Криму "вирішувати проблеми з дорогами"
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв прибув в анексований Крим.

Про це повідомляється на сайті Кремля.

Згідно з повідомленням, Медведєв прилетів "вирішувати проблеми з дорогами" і обговорити те, наскільки ефективно використовуються кошти, що виділяються на інфраструктурні об'єкти півострова.

За словами російського прем'єра, минулого тижня на ці цілі було схвалено виділення додаткових 4,5 млрд рублів Криму і 500 млн - Севастополю.

"Це розпорядження я підписав, воно дозволить вирішити найгостріші проблеми. При чому сподіваюся, що, як ми і говорили на будівництві, робота почнеться найближчим часом. Ми послухаємо виступи колег-губернаторів і поговоримо про це", - сказав Медведєв.

Нагадаємо, під час минулого візиту до Криму Медведєв зустрівся з місцевими пенсіонерами. Тоді голові уряду РФ поставили запитання про те, коли буде збільшено пенсії. У відповідь він заявив, що коштів на індексацію в бюджеті немає, і побажав їм "триматися", "всього доброго", "гарного настрою і здоров'я". На просторах Інтернету фраза відразу перетворилася на мем.

Цитату Медведєва також вирішили використовувати в компанії Tele2 для реклами своїх послуг. Проте на початку червня слоган "Конкуренти, але ви тримайтеся там! Гарного вам настрою, здоров'я" прибрали з усіх носіїв без пояснення причин.

Наприкінці травня Альфа-банк використовував фразу прем'єра для просування у Facebook. Однак відповідний пост також видалили з соціальної мережі без будь-яких коментарів.

У Бурятії почали випускати пряники з відомою цитатою російського прем'єра, але і їхнє виробництво незабаром заборонили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram