ГоловнаСуспільствоВійна

Від початку дня бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ

Більшість обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.

Від початку доби, 19 червня, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі. Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

"Уночі російські окупаційні війська активізувалися і вели вогонь по позиціях сил АТО, однак протягом дня активність супротивника дещо знизилася. Усього зафіксовано 16 обстрілів, з них 9 - на Донецькому, 5 - на Луганському і 2 - на Маріупольському напрямках", - розповів спікер АТО Сергій Жмурко.

На Луганському напрямку бойовики з гранатометів вели вогонь по позиціях неподалік від Попасної, а поруч із Новозванівкою і Новоолександрівкою - ще й з мінометів.

На Донецькому напрямку вогонь вели зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів, стріляли поруч із Зайцевим. Тут же згодом задіяли й міномети калібру 82 і 120 мм. По позиціях біля Майорська і Луганського бойовики стріляли з автоматичних гранатометів. Двічі опорний пункт на шахті "Бутівка" обстрілювали з мінометів калібру 82 мм.

На Маріупольському напрямку під вогонь з автоматичних гранатометів потрапили позиції ЗСУ неподалік Мар'їнки. Там також активізувалися снайпери.

Нагадаємо, що в суботу на Донбасі загинули троє військовослужбовців, одного бійця поранили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram