ГоловнаСуспільствоВійна

Заарештовано підозрюваного в убивстві бійця АТО в Костянтинівці

Чоловік визнав свою провину. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Заарештовано підозрюваного в убивстві бійця АТО в Костянтинівці
Фото: http://gorodkerch.com

За клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури Арбітражний суд заарештував на 60 діб чоловіка, якого підозрюють в убивстві одного українського військового і завданні ножових поранень іншому.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У ніч на 4 червня в одному з будинків міста Костянтинівка Донецької області сталася сварка, під час якої 36-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, кухонним ножем наніс смертельне поранення 31-річному військовослужбовцю ЗСУ та завдав множинних ударів ножем ще одному бійцеві", - повідомили в прес-службі Краматорської прокуратури.

Нападник із місця злочину втік, але вже через декілька днів його затримали за місцем проживання матері.

"Чоловік визнав свою провину і пояснив, що схопився за ніж на ґрунті ревнощів до своєї дружини", - йдеться в повідомленні.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 15 ст. 115 ч. 2 п. 13 (замах на умисне вбивство особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

Триває досудове розслідування. Правопорушникові загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, за даними військової прокуратури, за два роки з початку проведення АТО небойові втрати становлять 1294 військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram