Героям 25-ї бригади ПДВ ЗСУ присвячується…

Благодійна платформа прямої адресної допомоги родинам загиблих героїв АТО «Люди допомагають людям» висловлює співчуття родинам десантників 25-ї Дніпропетровської повітряно-десантної бригади ЗСУ, загиблих на борту літака ІЛ-76, збитого у небі над Луганськом.

14 червня 2016 року – друга річниця трагедії, через яку, на початку бойових дій на Сході країни, загинуло 49 чоловік. З яких 40 - бійці 25-ї Дніпропетровської бригади ПДВ. У ніч на 14 червня, російські терористичні війська збили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України Іл-76. На позиції терористів поблизу Луганського аеропорту, з якої імовірно був вражений ІЛ-76 сил АТО, були знайдені три пускові труби 9П39-1 від ПЗРК 9К38. 25-а Дніпропетровська бригада ПДВ – є легендою АТО. Першими вони виступили на захист Східних кордонів України. Десантура 25-ї бригади приймала участь у найскладніших та найтяжчих боях за визволення від окупації українських земель. І її сміливо можна назвати однією з найсильніших бойових підрозділів ЗСУ.

14 червня 2014 року – дата, яка назавжди врізалася в пам'ять та душу. Для багатьох мешканців Дніпропетровщини, зокрема, війна почалася саме того страшного ранку, коли в небі над Луганськом спалахнув літак ІЛ-76. Та Десант не помирає. Він повертається до неба.

Родини трьох десантників 25-ї Дніпропетровської бригади ПДВ є підопічними благодійної платформи прямої адресної допомоги родинам загиблих воїнів АТО «Люди допомагають людям»:

Ірина та Вероніка Ліфінцеви – дружина та донька загиблого на борту ІЛ-76 Олега Ліфінцева. Олег завжди досягав бажаного. Після страшної аварії зумів відновитися та став десантником. Створивши свою родину, хотів заробити на власну квартиру та подорожувати з коханою дружиною і дочкою. Але в ніч з 13 на 14 червня 2014 р. його літак був збитий над Луганськом. https://lpl.com.ua/ua/needersato/profile/9 Після загибелі Олега маленька Вероніка стала відрадою для його рідних. Ірина з донькою живе в батьків – свого житла у них немає. Ми не можемо стояти осторонь, коли родина захисника України потребує нашої допомоги.

Поповнення карткового рахунку №0988300300 ЛІФІНЦЕВА ІРИНА КОСТЯНТИНІВНА (Райфайзен банк Аваль)

Оксана Усата. Дружина загиблого десантника Олександра Москаленко та їх 6-и річний син. «Людина слова», - так говорить про Сергія дружина. Він ніколи не жалівся, навіть коли йому було погано. Любив гуляти з сином, ліпити з ним і малювати. Багато читав, захоплювався Висоцьким, багато віршів знав напам’ять. З березня колишній десантник з готовністю став в стрій, пройшов перепідготовку. Двічі приїздив навідати родину. Сергій був у складі групи, що летіла до Луганська літаком, який 14 червня збили бойовики. https://lpl.com.ua/ua/needersato/profile/139

Поповнення карткового рахунку №1023841500 УСАТА ОКСАНА ВІКТОРІВНА (Райфайзен банк Аваль)

Родина Олександра Козолія – Оксана та їх маленька донечка. Олександр Козолій – борт технік, загиблий у збитому терористами ІЛ-76. Олександр захоплювався футболом, рибальством. Любов до неба і техніки обрав за фах – став борттехніком. Весь вільний час присвячував родині, не міг натішитися донечкою. Загинув в літаку, який обстріляли при посадці в Луганську.

Поповнення карткового рахунку №1008876000 КОЗОЛІЙ ОКСАНА (Райфайзен банк Аваль).

Кожен з цих трьох десантників із самого початку бойових дій на Сході країни виступили на захист нашої країни. Нажаль їх бойовий та життєвий шлях скінчився зарано. Та ми не маємо права залишити без уваги та допомоги їх родини.

Усіх небайдужих до долі дітей загиблих героїв та до другої річниці катастрофи ІЛ-76, благодійна платформа «Люди допомагають людям» закликає долучитися до допомоги родинам та переказати кошти на їх прямі карткові рахунки. Усі кошти, переказані вами потраплять безпосередньо на картки родин.

Люди допомагають людям! Кому допомагаєш ТИМ?!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram